“Terpukau dengan pemandangan New Zealand”, Inilah apa yang customer cakap!

“Terpukau dengan pemandangan New Zealand”, Inilah apa yang customer cakap!

“Bila korang first time datang ke NZ ni, korang memang akan rasa dah tak rindu dah kat Malaysia.”
.
Haaa, teruk tak? Ni la feedback yang abang dapat dari Nurul.
.
Dia boleh cakap dia tak mau balik Malaysia dah. Ish, bertuah sungguh kannn cakap macam tu.
.
Seriously. Ramai yang cakap benda yang sama. Ada yang cakap nak pindah tinggal kat New Zealand terus la, ada yang nak jadi warga New Zealand la. Macam macam.
.
Nurul ni, mulut dia tak habis-habis cakap pasal pemandangan di New Zealand. Setiap kali nampak pemandangan yang cantik. Ternganga mulut dia terpaku tengok pemandangan tu.
.
Jatuh cinta betul dia dengan pemandangan New Zealand katanya. Tak berenti cakap cantik sepanjang perjalanan.
.
Jom ikuti kisah pengalaman Nurul semasa melancong ke New Zealand bersama NZ Malaya.

.
Jejak je kaki kat bumi Maori ni , Nurul memang kagum habis. Superb. Travel ke New Zealand betul-betul membuatkan impian korang menjadi kenyataan malah korang dapat lebih lagi dari yang korang impikan.
.
Travel ke New Zealand like a local ni tagline NZ Malaya. Awkward jugak la bila first time jumpa dorang ni. Tapi, sekejap jer. Sebab diorang ni memang peramah dan mesra sangat. Orang New Zealand pun peramah sangat sangat. Jangan terkejut kalau korang tengah ambik gambar, tetiba ada je mat saleh peluk bahu korang join sekali.
.
Diorang memang sangat welcome pelancong.
.
Banyak sangat memori semasa melancong ke New Zealand, dah la tempat dia cantik cantik. Udara fres , masyarakat baik hati. Memang berbaloi la bila travel ke sini. Lebih-lebih lagi bila bersama NZ Malaya. Serius Nurul cakap diorang ni memang local expert kat sini, orang Malaysia jadi tour guide. Cakap je tempat tu kat mana, diorang ni tau-tau aje.
.
Bukan itu je, bila korang travel di mana-mana sahaja ia dapat mengukir kenangan manis yang korang sendiri tak dapat lupakan malah akan merindui lagi tempat ini. Kat sini jugak korang boleh meneroka New Zealand dengan pemandangan yang cantik dan indah seperti yang korang impikan.
.
Bagi Nurul, kru-kru diorang sangat-sangat baik dan dipercayai sejak dari mula saya jejak kaki ke New Zealand sampai la hari ke 15. Dah macam-macam dah pengalaman yang dapat. Yang seronoknya sebelum travel ke New Zealand, saya hanya berhubung untuk perancangan semua melalui call je. Lagi mudah! Apa yang kita nak, diorang tunaikan. Memang terbaik!
.
Semua yang berlaku memang tak disangka-sangka. Memang sesuai untuk semua yang mahu ke New Zealand. Dan yang paling penting nilai duit yang kita spend sama ada berbaloi atau tidak 😉
.
Terima Kasih NZ Malaya untuk semua kenangan di sini. Mungkin saya tak dapat meneroka ke New Zealand like a local kalau NZ Malaya takde ahahhaah.
.
Inilah diantara feedback customer yang pernah datang ke New Zealand bersama NZ Malaya