Promosi New Zealand Disember NZ Malaya

Promosi New Zealand Disember NZ Malaya

Promosi New Zealand Disember  Group travel package kita simple ‘je’.kita kira all in, apa yg kita include is accommodation, transportation and fuel, tour guide, halal consultation, barbeque, meals which is breakfast, lunch or dinner dan juga international dan domestic flight. so senang cerita all in ‘lah’. apa yang kita tak include hanyalah personal shopping money dan juga entrance fee.

Promosi New Zealand Disember

ok allow me to clarifiy sikit, tentang accomodation,transportation dan flight details kita. ACCOMODATION kita,kita ada standard of 3 STAR AND ABOVE, so what that means is semua accommodation kita ambik family and muslim friendly dan juga in term of privacy dan personal space tu sangat-sangat terjaga ‘lah’. in term of transportation pula kita ada standard free fuel insurance dan juga gps and fuel included.

ok, in term of international and domestic flight tanpa apa-apa bayaran tambahan kita akan sertakan dengan 20kg of checkin luggage and in flight meal Promosi New Zealand Disember .

 

Promosi New Zealand Disember

apa beza group travel package kita dengan banyak lagi providers group travel package kat luar sana ialah first and foremost nzmalaya memang FULLY OWNED AND RUN BY BUMIPUTERA  and alhamdulillah kita legally registered as and inbound tour operated dekat auckland new zealand.

and semua TOUR GUIDE YG KITA HIRE BERPENGALAMAN AT LEAST SETAHUN dalam bidang hopitality dan tourism dekat new zealand ni. so you know you travelling in new zealand with the best.

In term of costing pula, kita TAKDE APA-APA HIDDEN COST, meaning to say tak akan ada apa-apa bayaran tambahan dari segi tol, tipping, fuel dan sebagai nya, semua tak akan ada. so harga apa yang akak nampak dalam poster yang saya bakal share sekejap lagi itu je yang akak perlu bayar, tak lebih tak kurang daripada tu.

orait, in term of grouping pulak macam saya cakap tadi kita ada SMALL GROUP maximum  11 orang satu group, so which mean setiap 11 orang akan ada seorang driver and tour guide untuk drive they around. so in term of privacy dan layanan istimewa tu kita sangat-sangat jaga walaupun dalam group travel package.

accommodation macam saya cakap tadi 3 star and above, so tak akan ada accommodation level backpackers dan sewaktu dengannya and lastly sebab kita based dekat auckland city kita lebih tahu lah tempat-tempat makanan halal and community muslim dekat new zealand ni.

so i think by far is a great occasion and a great package untuk akak datang rami-ramai with collegue from work .