skip to Main Content

4 Lokasi Wajib Travel di Taupo, New Zealand

Taupo, antara tempat menarik di New Zealand kalau korang travel ke bahagian North Island. Betul tak? Dekat North Island, antara tempat menarik di New Zealand untuk bandar adventure yang terkenal adalah Taupo selain Rotorua. Daripada ski atau snowboarding, jet boating,…

Read More

MUST GO nearby Auckland City

Pernah tak anda lost atau terdampar dekat Auckland, dan tak tau nak buat apa? Biasa nya, percutian ke NZ mesti terus skip Auckland dan explore tempat lain dulu. Betul tak? Sebab banyak lagi tempat menarik di New Zealand ni yang…

Read More

Tips Beli Tiket Flight Like A Boss

Pernah tak anda ternampak member anda yang setiap kali weekend atau sebulan sekali mesti keluar travel. Kadang-kadang tak lama pun, 2 – 3 hari dah balik. Eh, banyak pula duit setiap bulan travel. Mesti ada tips beli tiket flight yang…

Read More
Promosi 2018 New Zealand

Promosi New Zealand Disember NZ Malaya

Promosi New Zealand Disember  Group travel package kita simple ‘je’.kita kira all in, apa yg kita include is accommodation, transportation and fuel, tour guide, halal consultation, barbeque, meals which is breakfast, lunch or dinner dan juga international dan domestic flight.…

Read More
Percutian New Zealand

Sembang sembang with Nz Malaya

Jom ikot Percutian New Zealand bersama kami. Group travel package kita simple 'je'.kita kira all in, apa yg kita include is accommodation, transportation and fuel, tour guide, halal consultation, barbeque, meals which is breakfast, lunch or dinner dan juga international dan…

Read More

Geng Kampung New Zealand

Baru-baru ni aku buat trip dengan kawan kawan ke Napier. Well, lot of stuff to share with you guys. Napier ni boleh kata jauh la jugak daripada bandar. Ktrg lepak rumah malaysian yang jaga farm kat situ. So memang 2…

Read More
  • Back To Top