skip to Main Content

NZ MALAYA

Based in Auckland, New Zealand, NZ Malaya has, according to guests, “Sincerely provide services that has the best itinerary and the best accommodations, never a second we felt unease or unsatisfied“. We have years of experience traveling around New Zealand and bringing people from all walks of life.

Rasai keistimewaan dan keselesaan mengembara di dalam kumpulan yang kecil serta layanan yang khusus.

Travel Like A Boss

Rasai keistimewaan dan keselesaan mengembara di dalam kumpulan yang kecil serta layanan yang khusus oleh team NZ Malaya. Kemesraan kami tiada bandingan kerana kami memahami kehendak anda.

Fully Halal Travel

Kami lebih tahu tempat-tempat makanan halal, tempat solat dan juga kawasan komuniti Muslim di sekitar New Zealand yang pasti membuatkan anda merasa teruja dan yakin sepanjang tempoh percutian.

Selesa & Tidur Nyenyak

Kami menyediakan tempat kediaman yang selesa, nyaman dan sesuai untuk semua peringkat umur sepanjang percutian anda di New Zealand bersama NZ Malaya.

Anak Melayu di NZ

Kami merupakan anak jadi Melayu yang lama menetap di New Zealand serta memiliki lesen sah perniagaan pelancongan di New Zealand. Jadi usah kuatir kerana pengalaman kami luas.

Tour Guide AAA

Tour Guide NZ Malaya berpengalaman luas dalam bidang perkhidmatan dan hospitaliti di serata New Zealand. Pengalaman 10 tahun Team NZ Malaya dalam pelancongan di New Zealand adalah tidak dapat dinafikan.

No Hidden Cost!

Anda tidak perlu risau tentang sebarang kos yang akan dikeluarkan setibanya di New Zealand seperti Tipping, Minyak, Tol dan sebagainya kerana semua sudah disediakan oleh NZ Malaya.

  • Back To Top